Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 52, 2ος Όροφος, Αθήνα, 11528 +302107291741
FILLERS - ΒΟΤΟΥΛΙΝΙΚΗ ΤΟΞΙΝΗ
  • Text Hover

FILLERS - ΒΟΤΟΥΛΙΝΙΚΗ ΤΟΞΙΝΗ

Τι είναι τα FILLERS;

Τα Fillers βοηθούν στην απάλειψη των ρυτίδων. Τα περισσότερα από αυτά αποτελούνται από υαλουρονικό οξύ. Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται σε ενέσιμη μορφή για να γεμίσει επιφανειακές, αλλά και πιο βαθιές ρυτίδες στο πρόσωπο ή για να δώσει όγκο σε χείλη, ζυγωματικά και βαθουλωμένα μάγουλα.
Πώς πραγματοποιείται η θεραπεία με υαλουρονικό οξύ.
Ο Δερματολόγος, αφού εντοπίσει τα ελαττωματικά σημεία προχωράει στην εφαρμογή της θεραπείας. Με την χρήση μιας πολύ λεπτής βελόνας εγχέει υποδόρια την ποσότητα της ουσίας που απαιτείται, αφού έχει καθαρίσει την περιοχή με οινόπνευμα. Αναλόγως του βάθους των ρυτίδων διαφέρει ο αριθμός ή το είδος των ενέσεων με υαλουρονικό οξύ, καθώς και η στοιβάδα του δέρματος στην οποία ο ιατρός στοχεύει με την ένεση. Τα πρώτα αποτελέσματα θα είναι ορατά με την ολοκλήρωση της θεραπείας.
Πόσο διαρκεί η διαδικασία;
Η κάθε θεραπεία είναι εξατομικευμένη και διαρκεί περίπου μισή ώρα. Ανάλογα με την ένταση του προβλήματος ποικίλλει και ο αριθμός των συνεδριών (1-3). Για σοβαρά ελαττώματα είναι πιθανό να απαιτείται πάνω από μία μεμονωμένη συνεδρία, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί ότι θα επιτευχθούν τα βέλτιστα δυνατά αποτελέσματα.