Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 52, 2ος Όροφος, Αθήνα, 11528 +302107291741
ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΓΕΝΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
  • Text Hover

Η λοχεία και η εμμηνόπαυση θεωρούνται σημαντικές περίοδοι της ζωής της γυναίκας, αλλά συνοδεύονται από κάποια συχνά συμπτώματα όπως: κολπική ξηρότητα, καύσο ή/και κνησμό, επώδυνη επαφή και ουρική ακράτεια.

Πρακτικά, η έλλειψη οιστρογόνων είναι η βασική αιτία της κολπικής ατροφίας:  ο βλεννογόνος γίνεται λεπτός, εύθραστος και με μειωμένη ελαστικότητα και λίπανση.

Το ph αυξάνεται και η φυσική άμυνα του κόλπου μειώνεται. Η φλεγμονή και ο πόνος, ακόμα και κατά την επαφή, είναι ένα καθημερινό πρόβλημα, αλλά τις πιό πολλές φορές παραμένουμε σιωπηλές.

Τώρα είναι δυνατόν να αντιμετωπίσουμε και να προλάβουμε τα κάτωθι προβλήματα :

  • κνησμός και καύσος στην αιδοιοκολπική περιοχή
  • αίσθηση ξηρότητας και έλλειψη λίπανσης
  • επώδυνη επαφή (δυσπαρευνία)
  • ανεξέλεγκτες διαρροές από βήχα ή προσπάθεια (ουρική ακράτεια από στρες)
  • δύσοσμες εκκρίσεις από αυξημένο ph

H MonaLisa Touch είναι η νεα λέιζερ-εφαρμοζόμενη μέθοδος χωρίς παρενέργειες, σχεδιασμένη και κατασκευασμένη στην Ιταλία στα εργαστήρια της DEKA. Χάρις στην ασφαλή και μη επεμβατική λειτουργία της, η ακτίνα λέιζερ δρα απευθείας στον βλεννογόνο του κολπικού τοιχώματος, διεγείρει την παραγωγή νέου κολλαγόνου και την σύσφιξη των ιστών, αποκαθιστώντας την γεννητική φυσιολογία (λειτουργική κολπική αναζωογόνηση).

Η MonaLisa Touch δεν έχει παρενέργειες, είναι γρήγορη (διαρκεί λιγότερο από το Pap-test!), ανώδυνη και δεν χρειάζεται αναισθησία.

Αναλυτικές και σε βάθος επιστημονικές μελέτες υποστηρίζουν και αποδεικνύουν την εγκυροτητά, αποτελεσματικότητα και απόλυτη ασφάλεια της μεθόδου MonaLisa Touch. Ο μέσος όρος βελτίωσης της κολπικής ατροφίας και της κυστικής λειτουργίας, μετά από 3 θεραπείες, είναι πάνω από 90%*: μία απόλυτη επιβεβαίωση της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας της.